Στην τελική φάση του ανσάμπλ τα κορίτσα της ΓΕ Βόλου

στο Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκε, η τελική φάση του πρωταθλήματος ανσάμπλ ρυθμικής (ομαδικό πρόγραμμα) στις κατηγορίες κορασίδων και παγκορασίδων.

Η Γυμναστική Ένωση Βόλου συμμετείχε με ομάδες και στις δύο κατηγορίες, οι οποίες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των κορασίδων αποτελούμενη από τις αθλήτριες: Διάκου Αποστολία, Διάκου Ιωάννα, Γεραμπίνη Στέλλα, Κεσμετζή Έρικα, Νίνου Φένια και Στάμου Ναυσικά με ένα υπέροχο πρόγραμμα με στεφάνια κατέκτησε την 4η θέση με σύνολο βαθμολογίας 22.600 μένοντας για 0.100 πίσω από την τρίτη ομάδα, που είχε σύνολο βαθμολογίας 22.700 και έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα των παγκορασίδων βρέθηκε στην 8η θέση αποτελούμενη από τις αθλήτριες: Γιαμουστάρη Κίκα, Γκιντσίδη Σταυρίνα, Μπανάσιου Κωνσταντίνα, Μπουγά Γεωργία, Στάμου Μαρκέλλα , οι οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και επέστρεψαν ενθουσιασμένες από την εμπειρία τους.

Την ομάδα συνόδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι προπονήτριες τους Ρούσσα Κωνσταντίνα, Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Εύα, Καμπούρογλου Χρυσάνθη και Κατσιμπέρη Εριφύλλη καθώς και οι γονείς των αθλητριών που στήριξαν ενεργά την προσπάθεια των παιδιών.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες και εύχεται κάθε επιτυχία στην αθλητική χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.