Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πόλο οι Έφηβοι του ΟΥΚ Βόλου

Μαρινάγης: «Έχουμε δυνατούς αντιπάλους μπροστά μας»

Oι υποχρεώσεις για τις ομάδες πόλο ολοκληρώνονται σιγά-σιγά, με την τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (Κ17) να ξεκινά αύριο Πέμπτη 5 Αυγούστου ενώ η αγωνιστική δράση θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 του μηνός. Έτσι το σύνολο του ΟΥΚ Βόλου ετοιμάζεται να παλέψει για το καλύτερο δυνατό, όπως αναφέρει και στο «Magnesiasports» ο προπονητής της ομάδας, Ζαφείρης Μαρινάγης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Δημοτικά κολυμβητήρια Νέας Σμύρνης και Ηλιούπολης, με το βολιώτικο σύνολο να δίνει τις πρώτες του «μάχες» στο δεύτερο, όντας στον Β’ Όμιλο μαζί με τους ΝΟ Χανίων, Πατρών, Λάρισας, και Βουλιαγμένης. Στον Α’ Όμιλο βρίσκονται εξάλλου οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΓΣ Περιστερίου και Νηρέας Χαλανδρίου.

«Στην τελική φάση συμμετέχουν πολύ δυνατές ομάδες. Τα μεγάλα ονόματα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν πολύ δυνατά σύνολα, τα Χανιά και η Πάτρα είναι επίσης ψηλά… Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που δεν μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο στην τελική φάση» σχολιάζει ο Ζαφείρης Μαρινάγης. Όσον αφορά τον ΟΥΚ Βόλου, οι έφηβοι θέλουν στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή συμμετοχή και σε ανάλογο αποτέλεσμα.

Η αρχή γίνεται σήμερα Πέμπτη, με τον ΟΥΚ Βόλου στις 20:00 να έρχεται αντιμέτωπος με τον ΝΟ Λάρισας, ενώ την Παρασκευή 6 Αυγούστου και πάλι στις 20:00 αντιμετωπίζει τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια το Σάββατο 07/08 στις 9 το πρωί αντίπαλος είναι ο ΝΟ Χανίων για το βολιώτικο σύνολο, ενώ ο πρώτος κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων ολοκληρώνεται την ίδια μέρα στις 20:30 με την αναμέτρηση απέναντι στον ΝΟ Πατρών.

Ο Ζαφείρης Μαρινάγης εξάλλου έχει στη διάθεσή του 14 αθλητές και αυτοί είναι οι Γιάννης Νάσιος, Γιάννης Βαλτσιώτης, Χρήστος Κουτσουνίδης, Γιάννης Μεριστούδης, Δημήτρης Μπακαλάκης, Γιάννης Γκανάτσιος, Θανάσης Βασιλούδης, Χρήστος Κανάκης, Δημήτρης Νταρίκος, Θανάσης Καραλής, Παναγιώτης Γλούμης, Στέλιος Ιωάννου, Δημήτρης Μπομπός και Μάριος Κομνιανός.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Κυριακή 9 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί (ανάμεσα στους πρώτους και τους δεύτερους των δύο ομίλων) καθώς και οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-6 και 7-8. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει, ο μικρός (17:00) και ο μεγάλος (18:30) τελικός, θα διεξαχθούν την Κυριακή (8/8) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.