Στηρίζει τα Νικητήρια η ΠΕ Μαγνησίας

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, με πρωτοβουλία της Νίκης Βόλου το διήμερο 7 και 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα 2α Νικητήρια τεχνικής κολύμβησης και τα 11α Νικητήρια κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.

Τα 2α Νικητήρια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, είναι αγώνες τεχνικής κολύμβησης αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών που συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με έγκριση από την  Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και με επίσημη χρονομέτρηση. Οι αγώνες αποτελούν επίσημη ημερίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και είναι ενταγμένοι στον αγωνιστικό σχεδιασμό και αποτελούν όριο πρόκρισης τόσο για τους χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδος όσο και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν τα 11α Νικητήρια. Είναι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών ( ηλικιακών κατηγοριών κ9,κ10,κ11,κ12) που συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με έγκριση από την  Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και με επίσημη χρονομέτρηση. Οι αγώνες αποτελούν επίσημη ημερίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και είναι ενταγμένοι στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΚΟΕ. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στηρίζει και ενισχύει τη δράση τοπικών φορέων και συλλόγων, είτε αφορά σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, είτε αφορά σε συνέδρια και ημερίδες. Σε αγαστή συνεργασία με την τοπική κοινωνία, συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις που αποσκοπούν είτε στη ψυχαγωγία, είτε στην ενημέρωση του κοινού και που μπορούν με ελεύθερη είσοδο να τις παρακολουθήσουν όλοι οι συμπολίτες μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.