Στηρίζουν Μπερτομέου οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπασκόνια

Υπέρ του Τζόρντι Μπερτομέου αναμένεται να ταχθούν οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια στη σημερινή (26/4) Γενική συνέλευση της Euroleague, σύμφωνα με δημοσιεύματα από ισπανικά ΜΜΕ.

Oι τρεις προαναφερόμενοι σύλλογοι δεν είχαν προσκληθεί στη συνάντηση των επτά συλλόγων της Euroleague, ανάμεσα στις οποίες ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στην Αθήνα, προ ημερών, κατά την οποία οι παρόντες διοικούντες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με οικονομικά ζητήματα της διοργάνωσης, τα οποία χειρίζεται ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Συγκεκριμένα, από τις 11 ομάδες με τύπο συμβολαίου licence A απουσίαζαν από το «ραντεβού» στην Αθήνα τέσσερις και συγκεκριμένα οι τρεις ισπανικές (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια) και η Φενερμπαχτσέ.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, οι εκπρόσωποι των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια είχαν συνάντηση πριν από μερικές ημέρες στη Βαρκελώνη, κατά την οποία αποφάσισαν να έχουν κοινή υποστηρικτική γραμμή προς τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

ΑΜΠΕ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.