Στις 12 οι ανανεώσεις για τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς

Υλοποιείται ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Με το που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, η διοίκηση του Ιάσονα Άλλης Μεριάς άρχισε να θέτει σε εφαρμογή το πλάνο που προφανώς εδώ και καιρό έχει καταρτίσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γι’ αυτό και οι ανανεώσεις των συμφωνιών  με ποδοσφαιριστές έφτασαν ήδη τις 12!

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, η διοίκηση ανανέωσε τη συμφωνία της με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιάννη Ροδοβίτη, Φραντζέσκο Τόρο και Βασίλη Νταφόπουλο που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ιάσονα.

Την παραμονή τους στην ομάδα έχουν επιβεβαιώσει εξάλου και οι Τσίγγας, Λούλος, Χρηστάκης, Αναστασίου, Καραναστάσης, Βέτσικας, Τσιτσιρίκης, Λαλόπουλος και Γούσιας, δείγμα του ότι η διοίκηση του Ιάσονα κινείται σε ένα οργανωμένο πλαίσιο ήδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τουλάχιστον σ’ αυτό το κομμάτι κερδίζει τις εντυπώσεις απέναντι σε άλλα σωματεία που δεν έχουν δει ακόμη την… επόμενη ημέρα, πόσο μάλλον την επόμενη χρονιά! Άλλωστε, ο Ιάσων Άλλης Μεριάς φαίνεται ότι κινείται με ανοιχτά χαρτιά, κάνοντας γνωστές τις ανανεώσεις των συμφωνιών με ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που άλλοι σύλλογοι δεν γνωστοποιούν καν το ρόστερ τους όταν έχει κλείσει και η μεταγραφική περίοδος!

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι ήδη η διοίκηση του  Ιάσονα Άλλης Μεριάς έχει κάνει γνωστή την έναρξη συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κυριαζή, που θα καλύπτει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Ο Κυριαζής προσφάτως αποχώρησε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην οποία είχε αρμοδιότητες ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.