Στις 13 Ιουλίου οι εκλογές στον Γ.Σ. Αλμυρού

Το ερχόμενο Σάββατο (13/7) στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού θα πραγματοποιηθούν εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Αλμυρού, ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, το βράδυ της Δευτέρας, στο Δημαρχείο της πόλης.

Η συνάντηση αυτή έφερε αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι είχαν βρεθεί μπροστά σε τέλμα, τις προηγούμενες μέρες, καθώς δεν είχε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων για τις εκλογές που έρχονται. Συγκεκριμένα, οι, μέχρι στιγμής, οκτώ υποψήφιοι ενδέχεται να αυξηθούν μέχρι την Παρασκευή, ημέρα που θα εκπνεύσει και η κατάθεση υποψηφιοτήτων που θα πραγματοποιείται, επίσης, στο Εργατικό Κέντρο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μιλάμε για εκλογές ιστορικής σημασίας στον Γ.Σ.Α., καθώς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο οφείλει να πάρει σημαντικές αποφάσεις, με κυριότερη τη συμμετοχή ή όχι της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική, πράγμα που, βάσει της κατάστασης στο σύλλογο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο. Στα θετικά της Γενικής Συνέλευσης συγκαταλέγεται οι εγγυήσεις που έλαβαν τα μέλη του συλλόγου από τον Δήμαρχο του Αλμυρού, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.