Στις 13 και 14 Μαΐου το 40ο Ράλλυ Κένταυρος

Από τις ειδικές διαδρομές του Πηλίου, με το επετειακό 40ο Ράλλυ Κένταυρος θα ξεκινήσει το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου ως εναρκτήριο γύρο του Πρωταθλήματος.

Το φετινό Ράλλυ Κένταυρος θα είναι 2ημερο και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 13 & 14 Μαΐου 2023 στις καταπράσινες διαδρομές του βουνού των Κενταύρων.

Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Βόλου) έχοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας  Μαγνησίας, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, καθώς και τον Δήμων Νοτίου Πηλίου & Ζαγοράς-Μουρεσίου οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Λέσχης και αποτελούν εχέγγυο για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα στη περιοχή της Μαγνησίας.

Η φετινή έκδοση του αγώνα περιλαμβάνει 4 επαναλαμβανόμενες  ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 90 αγωνιστικών χιλιομέτρων προσφέροντας μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα και μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και των αγώνων Ράλλυ ειδικότερα.
Το Αρχηγείο του αγώνα θα στεγάζεται στα γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου και ο χώρος Εκκίνησης-Τερματισμού και Service Park.

Το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου  θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο χώρο του Ι.ΚΤΕΟ Βόλου (4ο χλμ Βόλου – Λάρισας) ενώ η έναρξη του 1ου σκέλους του αγώνα θα δοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:00, με τα πληρώματα να εκκινούν από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ώστε να αγωνιστούν σε 6 ειδικές διαδρομές.

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 09:30 το πρωί για την εκκίνηση του 2ου σκέλους  του αγώνα από το Service Park και την διεξαγωγή 2 ειδικών.  Ο Τερματισμός  είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι (13:06) της ίδιας ημέρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ραντεβού στο βουνό των Κενταύρων λοιπόν, στις 13-14 Μαΐου για τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.