Στις 18.30 με Ελασσόνα εκτός έδρας η Νίκη σήμερα

Νέο φιλικό παιχνίδι με την Ελασσόνα εκτός έδρας θα δώσει η Νίκη Βόλου, το δεύτερο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, σήμερα, Παρασκευή στις 18.30. Οι κυανόλευκοι έδειξαν μερικά δείγματα γραφής πολύ νωρίς τόσο ομαδικά όσο και ατομικά στο παιχνίδι με τον Σαρακηνό (6-2 το τελικό σκορ), με τους Μπάιριτς, Γιάκοβλεφ και Γαρυφαλλόπουλο να κλέβουν την παράσταση.

Ο Κροάτης Μπάιριτς έδειξε ότι “μιλάει” στην μπάλα, είναι ηγετική φυσιογνωμία και είχε κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της Νίκης. Ο Γιάκοβλεφ, παρότι μέχρι το πρώτο προσωπικό του γκολ και δεύτερο για τη Νίκη στο 33′ δεν είχε φανεί, στη συνέχεια ανέβηκε, αλλάζοντας και πλευρά, αφού ήρθε στ’ αριστερά και πέτυχε κι άλλα δύο τέρματα, αξιοποιώντας στο δεύτερο απ’ αυτά πάσα πάρε-βάλε του Γαρυφαλλόπουλου, που ξεχώρισε και εκτελεστικά χάρη στις δύο φορές που βρήκε δίχτυα, αλλά και δημιουργικά, αφού είναι ένας φορ πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και για τον 18χροονο Σιώμο, που αγωνιζόμενος πίσω από τον φορ ανέλαβε πρωτοβουλίες, μόχθησε και πήρε και το πέναλτι, που απέφερε έστω και με τη … δεύτερη το 1-0, αφού αρχικά ο Γράντας απέκρουσε. Πάντως, αυτός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις γενικότερα είναι ο Γιάκοβλεφ κι όχι μόνο από το ματς της Τετάρτης, αλλά και από τις προπονήσεις, αφού άπαντες στη Νίκη θεωρούν ότι έχει πολλά να προσφέρει και πως έχει μεγάλες ικανότητες, παρουσιάζοντας ένα πολύ μικρό μέρος αυτών στο φιλικό με τον Σαρακηνό. Δεν είναι μόνο ότι ο Ουκρανός ξέρει μπάλα, αλλά κι ότι είναι μία “δύναμη της φύσης”, που μπορεί να κάνει πάρα πολλές ζημιές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.