Στις 3/8 στον Βόλο ο Αλ. Παπακωνσταντίνου, έχοντας προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις του

Πανέτοιμη εμφανίζεται η πλευρά Αλέξη Παπακωνσταντίνου για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να αναμένουν, πλέον, τις τελικές εξελίξεις, προκειμένου να δώσουν σάρκα και οστά στο πρότζεκτ που σχεδιάζουν, εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.

Όλες οι κινήσεις έχουν ήδη προγραμματιστεί, με το χρονοδιάγραμμα να είναι τέτοιο που θα βοηθήσει τη Νίκη να είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου θα είναι στο Βόλο στις 3 Αυγούστου και τα επόμενα 24ωρα θα περιμένει την εξέλιξη του “σίριαλ” με τον Ηρακλή.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, υπολογίζεται πως θα έχει ξεκαθαρίσει ότι η Νίκη θα αγωνιστεί στη Football League και ο κ. Παπακωνσταντίνου θα προχωρήσει, για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Πάντως, επειδή οι διαδικασίες, μέχρι ν’ αναλάβει και τυπικά τα ηνία της ΠΑΕ ο νεαρός παράγοντας, θα κρατήσουν αρκετά, εκείνος σκοπεύει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ο νέος προπονητής της ομάδας, Ισαάκ Χοβέ, και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να έχουν έρθει στο Βόλο, προκειμένου να ξεκινήσουν το δεύτερο μισό του μήνα προπονήσεις.

Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στα Χάνια του Πηλίου, το οποίο θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να πραγματοποιηθεί, πριν εκπνεύσει ο Αύγουστος, έτσι ώστε ολόκληρος ο Σεπτέμβρης να είναι ο μήνας “μονταρίσματος” του έμψυχου δυναμικού των κυανολεύκων, με συνεχή φιλικά παιχνίδια και ενδεχόμενες προσθαφαιρέσεις στον “κορμό” του ρόστερ.

Άπαντες, στο στρατόπεδο του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, αισιοδοξούν ότι, αν κι εφόσον πάρουν τις τύχες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στα χέρια τους, θα καταφέρουν να έχουν τον χρόνο η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, παρά τη μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε, εξαιτίας γεγονότων, για τα οποία προφανώς και δεν ευθύνεται ο σύλλογος της Νίκης.

Παράλληλα, πιστεύουν πως το πρωτάθλημα της τρίτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας δε θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως έγινε γνωστό ανεπίσημα, στην πρώτη συνάντηση των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, στην Αθήνα, αλλά κάποιες μέρες αργότερα, καθώς δεν έχει βγει καν ακόμα η προκήρυξη της κατηγορίας.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν κι από τις κινήσεις της πλευράς Αντωνάκα-Αθανασιάδη, μία ιστορία που δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς το ενδιαφέρον των πρώτων για την κυανόλευκη ομάδα δεν έχει σταματήσει.

 Δηλώνεται ως έδρα το Πανθεσσαλικό

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου δραστηριοποιείται κι αυτή ενεργά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, καθώς θα δηλώσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική, με την προσδοκία φυσικά αυτή η συμμετοχή να μην υπάρξει ποτέ και να κληθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η νέα ΠΑΕ   να δηλώσει συμμετοχή στη Football League. Έδρα της ομάδας θα δηλωθεί το Πανθεσσαλικό, σε όποια κατηγορία και να λάβει τελικώς μέρος, βάσει του εγγράφου τριετούς παραχώρησης του Σταδίου από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στη Νίκη, με τους ανθρώπους της Νίκης να είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.