Στις 7 Αυγούστου η ποδηλατική ανάβαση Δράκειας

Η προκήρυξη του αγώνα δρόμου

Για μία ακόμη φορά η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται για μία σημαντική διοργάνωση, καθώς την Κυριακή 7 Αυγούστου διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα δρόμου-ανάβαση με μαζική εκκίνηση στο μαρτυρικό χωριό της Δράκειας.

Οι κατηγορίες των αγωνιζόμενων συμπεριλαμβάνουν Εφήβους, Νεάνιδες, Άνδρες, Γυναίκες, Μάστερς Ανδρών-Γυναικών και Οpen Aνδρών-Γυναικών.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

-08:00: Λειτουργία Γραμματείας αγώνων στο ξενοδοχείο Valis Resorts and Spa

-10:00 Προεκκίνηση για όλες τις κατηγορίες μαζί. Στο αρχικό σημείο  θα δοθεί εκκίνηση με διαφορά 10 λεπτών ανάμεσα σε Άνδρες – Γυναίκες – Μάστερς και Έφηβους – Νεάνιδες αντίστοιχα και Οpen.

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, και εφόσον υπάρξουν συμπτύξεις κατηγοριών.

H προεκκίνηση θα γίνει από την έξοδο του πάρκινγκ του ξενοδοχείου Valis Resort and Spa δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αμέσως μετά αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεξιά στην οδό Δράκειας με συνέχεια στην οδό Παπανδρέου Ανδρέα προς Δράκεια. Στο πάρκινγκ του καταστήματος υδραυλικών «Δήμτσας» θα δοθεί η εκκίνηση, προς το χωριό της Δράκειας και από τον περιφερειακό προς Χάνια Πηλίου και τερματισμός θα γίνει στη διασταύρωση προς κατασκηνωτικό κέντρο «Κένταυρος». Η συνολική διαδρομή του αγώνα με προεκκίνηση φτάνει τα 18,7 χλμ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές κάτοχοι κάρτας υγείας αθλητή σε ισχύ και δελτίου ΕΟΠ ή UCI του έτους 2022 στις ανωτέρω κατηγορίες της ΕΟΠ. Τα σωματεία – μέλη της ΕΟΠ συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών.

Ειδικά για την κατηγορία Sportive Open, δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες και άνδρες άνω των 18 ετών που δεν είναι κάτοχοι δελτίου ΕΟΠ ή UCI, οι οποίοι απαραίτητα πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές υπεύθυνες δηλώσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 03/08/2022 αυστηρά στο mail [email protected], συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα συμμετοχής που αντιστοιχεί για αθλητές με δελτίο και τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στην κατηγορία Sportive Open.

Η δήλωση συμμετοχής των σωματείων θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη σε όλα τα πεδία (με κεφαλαία γράμματα), σε ανοικτό αρχείο, αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή. Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες εγγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες: Σπυρίδων Μορφόπουλος, τηλ. επικοινωνίας 6945307109.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.