Στις 9 Αυγούστου η «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου

Στις 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρώτη συγκέντρωση των μελών του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου από την ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι σύντομα θα γίνει γνωστός ο τόπος αλλά και η ώρα της πρώτης συγκέντρωσης. Προφανώς θα προηγηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ για τους παίκτες, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, από τις 22 Αυγούστου.

Όσον αφορά τα φιλικά, ένα θα δοθεί στην Ευρυτανία, πιθανότατα με το Αιγάλεω, ενώ η ΑΕΛ επιμένει ότι θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στις 13 Αυγούστου.

Αίτημα για τη Νεάπολη

Μιας και ο Χάσεκ στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό Βόλου αναφέρθηκε σε αποδείξεις εντός γηπέδου, αυτό που τονίστηκε και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου την περασμένη Δευτέρα (26/07) είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ζητήσει τη Νεάπολη και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, μέχρι την περασμένη Δευτέρα τουλάχιστον δεν είχε γίνει η τελική συνάντηση, με τον ίδιο περιμένει την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να ετοιμαστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.