Στις επάλξεις και για το Ράλι Κένταυρος ο ΟΜΑΘ

Η αρχή των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου για το 2021 έγινε από τις αναβάσεις Τσακώνας και Κύμης. Πλέον την σκυτάλη παίρνουν οι αγώνες ράλι με το Ράλι Κένταυρος να είναι ο εναρκτήριος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος ασφάλτου, με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αν έχει παρουσία 17 συνολικά αθλητών στον αγώνα.

Ξεκινάμε από τις αναβάσεις Τσακώνας και Κύμης. Στην Τσακώνα ο Γιώργος Μαγγιδάς με Ford Escort Mk2 έδωσε το «παρών» κερδίζοντας την κατηγορία ιστορικών. Ίδιο σκηνικό και στην Κύμη όπου με σαφώς εντονότερο ανταγωνισμό ο χρόνος που πραγματοποίησε στο πρώτο σκέλος του έδωσε την δυνατότητα να κερδίσει τον αγώνα, κάνοντας το δύο στα δύο έχοντας ξεκινήσει έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε με το Ράλι Κένταυρος, όπου βρίσκουμε ούτε λίγο ούτε πολύ 16 αθλητές που θα επανδρώσουν 13 συνολικά συμμετοχές.

Στην κατηγορία C3 και στην κλάση Ε11 βρίσκουμε τον Γρηγόρη Κορίνθιο. Ο έμπειρος συνοδηγός θα κάτσει δίπλα στον Σάββα Οροϊλίδη και με όπλο τους το Citroen ZX Kit Car θα κυνηγήσουν ότι καλύτερο σε μία κατηγορία που συγκεντρώνει αρκετά ποιοτικές συμμετοχές.

Στην κατηγορία C4 ο Κώστας Τραγής με Peugeot 205 επιστρέφει στους ελληνικούς αγώνες έχοντας παραπλεύρως τον Γιώργο Κυριαζή και μάλιστα σε ένα αγώνα που έχει διαπρέψει στο παρελθόν. Στην ίδια κατηγορία ο Γιάννης Μόσχος θα καθίσει δεξιά του Μάκη Αναστασίου με Peugeot 106 στην πρώτη τους εμφάνιση ως πλήρωμα.

Στην κατηγορία C5 ο περσινός νικητής της κατηγορίας Βασίλης Ανάγνου θα καθίσει και πάλι δίπλα στον Κωνσταντίνο Καρλιώτη με Citroen Saxo. Βέβαια φέτος αναμένεται να αντιμετωπίσουν ακόμα ισχυρότερο ανταγωνισμό με αιχμή του δόρατος τους βελτιωμένους Σταμάτη Μιχαήλ-Διανέλλο Μπαλωτή με Peugeot 106, το Νίκο Λεγαντή που θα καθίσει δίπλα στον Αποστόλη Βεργοζήση με ίδιο αυτοκίνητο και φυσικά τους Θανάση Τσιτσιγιάννη-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με το ανανεωμένο Citroen Saxo.

Στην κατηγορία C6 ο Δημήτρης Λαμπράκης με Peugeot 106 θα κάτσει δεξιά του Μαρίνου Μπενούκα σε ένα πλήρωμα που έχει κερδίσει την πλειοψηφία των αγώνων που έχουν τρέξει. Παράλληλα οι Γιάννης Μόσιος-Κώστας Στέλλος με Citroen Saxo ετοιμάζονται να σπάσουν το ρόδι στους ελληνικούς αγώνες. Παράλληλα ο περσινός νικητής του αγώνα Δημήτρης Μπίκας με ίδιο αυτοκίνητο θα έχει και φέτος δεξιά του τον Γρηγόρη Παναγιώτου ενώ οι Στάθης Δαμασιώτης-Άγγελος Χατζηαγγελάκης με Toyota Yaris επανέρχονται στους αγώνες ράλι με σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία. Ο Βαγγέλης Μασιάλας με Citroen Saxo επιστρέφει θέλοντας να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία έχοντας δίπλα του και πάλι τον Αλέξανδρο Μπάκα, την ώρα που ο Γιώργος Πολυχρονόπουλος θα καθίσει στο δεξί κάθισμα του Νίκου Τύρου με Peugeot 106 όντας εκ των διεκδικητών του βάθρου.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στις δύο αναβάσεις και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Rάλι Κένταυρος καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.