Στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ελλάδος Κ-15 κλήθηκε ο 14χρονος Ευάγγελος Διανέλλος της Αγίας Άννας, ο οποίος φέτος έχει συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Αναλυτικά: «Η οικογένεια της Αγίας Άννας πλέει σε πελάγη ευτυχίας και υπερηφάνειας. Η σκληρή δουλειά, το ήθος και το ταλέντο επιβραβεύονται με τον πιο τιμητικό τρόπο: Την κλήση στην Εθνική Ομάδα.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση ανακοινώνουμε την κλήση του ποδοσφαιριστή μας, Ευάγγελου Διανέλλου (γενν. 2011), στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ελλάδος Κ-15.
Μια πορεία ζωής στα χρώματά μας
Η περίπτωση του Ευάγγελου δεν είναι απλώς μια αγωνιστική επιτυχία. Είναι η ζωντανή απόδειξη του οράματος και της φιλοσοφίας της Αγίας Άννας. Ο Ευάγγελος είναι ένα παιδί που μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδό μας.
Ξεκίνησε από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη σχολή μας, φόρεσε τη φανέλα μας, όταν ήταν ακόμα μικρό παιδί, και με υπομονή, επιμονή και ταπεινότητα, διέσχισε όλα τα στάδια των τμημάτων υποδομής μας.
Από τη σχολή και τα διεθνή τουρνουά στο Αντρικό Τμήμα
Φέτος, σε μια χρονιά-ορόσημο για τον ίδιο, ο Ευάγγελος κατάφερε κάτι σπουδαίο: Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της υποδομής, προήχθη και αγωνίζεται πλέον στο Αντρικό Τμήμα της Αγίας Άννας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, τιμά τη φανέλα και την ιδεολογία μας επάξια, στεκόμενος ως ίσος προς ίσο σε επίπεδο ανδρών, αποδεικνύοντας την ωριμότητά του και την ποδοσφαιρική του παιδεία.
Η δικαίωση και η ευχή
Το γεγονός ότι ένα ακόμα δικό μας παιδί αναγνωρίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο αποτελεί την ύψιστη τιμή για τους προπονητές και τους ανθρώπους της σχολής μας.
Ευάγγελε, όλη η οικογένεια της Αγίας Άννας είναι στο πλευρό σου! Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα πρόκληση με το εθνόσημο στο στήθος.
Συνέχισε να ονειρεύεσαι, να δουλεύεις και να μας κάνεις περήφανους.
Το μέλλον σου ανήκει!».

















