Στίβος: Διακρίσεις Βολιωτών στη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή του Άτλαντα Βόλου

Με διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες συλλόγων της Μαγνησίας, από την ημερίδα κλειστού στίβου, που έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του κλειστού προπονητηρίου «Τασούλα Κελεσίδου» στους Αμπελόκηπους με την Παναγιώτα Καυκούλα του Άτλαντα Βόλου να είναι αυτή που πήρε τη μοναδική πρωτιά, στα 60 μέτρα εμπόδια Κοριτσιών Κ16 με χρόνο 9.33.

Η Ελένη Βιδούρη από εκεί και πέρα, επίσης του Άτλαντα Βόλου, κατέκτησε την 3η θέση στα 60 μέτρα εμπόδια Γυναικών με χρόνο 8.96, ενώ στο Τριπλούν Κ18 Γυναικών, η Παρασκευή Μάιπα (κι αυτή ως μέλος του Άτλαντα Βόλου) πήρε την 3η θέση με 10,80 μ.

Στο ίδιο άθλημα, η Στεφανία Παραγιούτσικου του ΑΟ Μαγνησίας κατέκτησε την 4η θέση με 10,74 μ. Στο Τριπλούν Κ18 Ανδρών, ο Δημήτρης Παραγιούτσικος του ΑΟ Μαγνησίας επίσης, κατέκτησε την 4η θέση με 12,47 μ.

4ος ήταν και Σταμάτης Ασημακόπουλος της Νίκης Βόλου στο Τριπλούν Ανδρών με 14,05 μ. τέλος, στα 60 μέτρα εμπόδια Ανδρών κ18, ο Ρωμανός Σταθούρος του Άτλαντα Βόλου, πέτυχε επίδοση 8.45, για να τερματίσει 4ος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.