Στίβος-Νίκη Βόλου: Πρωτιά για τον Παρασκευά σε αγώνα 102 χλμ!

Mία σημαντική επιτυχία κατέγραψε ο αθλητής του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Χρήστος Παρασκευάς καθώς συμμετείχε σε έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα δρόμου 102 χλμ και κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 9 ώρες και 26 λεπτά αφήνοντας πίσω του τον δεύτερο και τρίτο αθλητή κατά 15 λεπτά!

Ο αγώνας ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 30/7 στις 20:00 από το χωριό Θεσπιές της Λαμίας και ολοκληρώθηκε στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Παρασκευάς  μια εβδομάδα νωρίτερα (23/7) είχε συμμετάσχει στον αγώνα βουνού των 44 χλμ στο Zagori Μountain Running, όπου κι εκεί είχε κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα και τερμάτισε 4ος με χρόνο 5 ώρες και 9 λεπτά, πίσω από τεράστιους και γνωστούς αθλητές βουνού, τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο, τον Βασίλη Μπαλαμώτη και τον Αλέξανδρο Φωτιάδη.

«Πολλά πολλά συγχαρητήρια Χρήστο για τις επιτυχίες σου και την προσπάθεια που καταβάλεις σε κάθε σου αγώνα! Συνέχισε δυνατά και ο σύλλογος θα είναι δίπλα σου» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.