Στην Αθήνα ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου, Σ. Κόε

Επίσκεψη στην Αθήνα, για πρώτη φορά ως πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου, θα πραγματοποιήσει την προσεχή εβδομάδα ο Σεμπάστιαν Κόε.

Με αφορμή το γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη (6/12, 19.30) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Βρετανός πρώην Ολυμπιονίκης των μεσαίων αποστάσεων θα βρεθεί στην ελληνική πρωτεύουσα.

Το πρωί της ίδιας ημέρας (Πέμπτη) ο Σεμπάστιαν Κόε θα ξεναγηθεί στο Παναθηναϊκό στάδιο, ενώ στο διάστημα αυτό θα τεθεί στην διάθεση του Τύπου και λίγο αργότερα, στις 10:50, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο, θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Σεμπάστιαν Κόε υπήρξε κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ σε 800 μ. και 1.500 μ., ενώ κατέκτησε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και σε Παγκόσμιο κλειστού.

Πριν αναλάβει την προεδρία της IAFF ήταν πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 και πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας του, ενώ διατέλεσε και βουλευτής στο βρετανικό Κοινοβούλιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.