Στο 1-1 Παναιτωλικός και ΑΕΚ στο κύπελλο

Μπορεί ο ΝΠΣ Βόλος να έχει χρόνο μπροστά του για τον αγώνα της Δευτέρας στο Αγρίνιο, ωστόσο ο Παναιτωλικός είχε σήμερα κύπελλο στο πρόγραμμά του, αφού υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, μένοντας μάλιστα και όρθιος με σκορ 1-1.

Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα, με την ΑΕΚ να προηγείται στο χθεσινό παιχνίδι στο 32’ με γκολ του Σβάρνα, αλλά το διπλό λάθος του Τσιγκρίνσκι στο 60’ έδωσε την ευκαιρία στον Αμπιόλα Ντάουντα να ισοφαρίσει σε 1-1 σκορ που ήταν και το τελικό. Η ΑΕΚ μπορεί να αγωνίστηκε με εναλλακτική σύνθεση, ωστόσο ο Παναιτωλικός έδειξε ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και γίνεται πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τον ΝΠΣ Βόλος.

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντεθ, Κέβιν, Τζανακάκης (76’ Τσιγγάρας), Μαλής, Μαρσιάλ, Σιέστεντ, Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80’ Ταχάρ), Μουνιέ (63’ Άλβαρες), Ντάουντα.

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας, Χουλτ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (65’ Σιμάνσκι), Μάνταλος, Αλμπάνης (23’ Αραούχο), Λιβάγια (86’ Χριστόπουλος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.