Στο Αθλητικό Μητρώο ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Από το καλοκαίρι η διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου είχε πολλά να κάνει, καθώς μετά την οριστικοποίηση του Θανάση Πρασσά ως επικεφαλής και ισχυρού άνδρα της ομάδας, έπρεπε να χτιστεί και ένα δυνατό σύνολο που θα αποφύγει τις περιπέτειες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτό, βάσει και των αποτελεσμάτων των πρώτων αγωνιστικών το κατάφερε, ωστόσο η διοίκηση Πρασσά έπρεπε να παλέψει και με το… τέρας της γραφειοκρατίας για την εγγραφής το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Αποστολή… εξετελέσθη και ο Διαγόρας Στεφανοβικείου συμπεριλαμβάνεται πλέον κανονικά στο Μητρώο ως εγγεγραμμένο μέλος του, με την αίτηση να υποβάλλεται οριστικά στις 28 Δεκεμβρίου και ο τελευταίος έλεγχος με την επικύρωση της εγγραφής να γίνεται στις 11 Ιανουαρίου.  «Αθλητικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Διαγόρας» αναφέρεται η ομάδα με το επίσημο όνομά της.

Η διοίκηση Πρασσά έχει κάθε λόγο για μία ακόμη φορά να είναι ικανοποιημένη και δικαιωμένη για το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλει, θέλοντας να έχει συνέχεια, και ελπίζοντας ότι η δράση θα αρχίσει και πάλι σύντομα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου είναι η δεύτερη ομάδα ποδοσφαίρου Γ’ Εθνικής προερχόμενη από τη Μαγνησία που επιτυγχάνει την εγγραφή στο Μητρώο, ενώ αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις και για τους Θησέα Αγριάς και Δήμητρα Ευξεινούπολης που επίσης ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.