Στο Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων το κύπελλο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται από την ερχόμενη Τετάρτη το κύπελλο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2022 – 2023 που κατέκτησε η ομάδα της ΑΕΚ.

Το κύπελλο θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Η υποδοχή του θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουνίου 2023, στις 19:00, στον χώρο του Μουσείου.

Η παρουσίαση θα γίνεται και τις τρεις ημέρες, τις ώρες 09:00 – 21:00, με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή ανά μία οικογένεια).

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσίαση αυτή «σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας, με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο».

«Ο Δήμος Τρικκαίων με χαρά αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου οι φίλαθλοι – κυρίως τα μικρά παιδιά -, να απολαύσουν το σημαντικότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο τρόπαιο. Παρόμοιας υποδοχής θα τύχει και πιθανή ανάλογη πρωτοβουλία από την ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια και κυπελλούχος στις επόμενες αγωνιστικές περιόδους – αναμένοντας πάντα, ανάλογη διάκριση της ομάδας της πόλης μας, του ΑΟΤ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.