Στο Classic Legends Rally πληρώματα της ΦΙΟ Βόλου

Το διήμερο 1-2 Απριλίου στη Στερεά Ελλάδα

Δυναμικό «παρών» θα δώσει η Λέσχη «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» Βόλου-ΦΙΟ και συγκεκριμένα το αγωνιστικό της τμήμα, στο μεγάλο Ράλι Κλασσικών Οχημάτων «Classic Legends Rally», που θα διεξαχθεί στη Στερεά Ελλάδα το χρονικό διάστημα 1-2/4/2023 .

Το Classic Legends Rally είναι  μία εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΙΣΑ (Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων), με έδρα την Αθήνα  για άρτια προετοιμασμένα ιστορικά αυτοκίνητα & πληρώματα, με σκοπό να απονείμει φόρο τιμής σε θρύλους του παρελθόντος.

Από τη Λέσχη «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» Βόλου θα συμμετέχουν τα πληρώματα:

  1. Κώστας Καρακατσάνης-Αναστ. Ακρiβός, με Toyota Celica 2000 CT Νο 38 και
  2. Νίκος Σκαφίδας-Νίκος Φωτίου με Fiat Cinquecento Abarth No 72

Σύμφωνα με τη ΦΙΟ Βόλου, πρόκειται για πληρώματα που έχουν μεγάλη εμπειρία τέτοιων δύσκολων διοργανώσεων και χαρακτηρίζονται από τα πολλά και δύσκολα χιλιόμετρα, τις πολλές συμμετοχές των καλύτερων οδηγών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και τις υψηλές δόσεις αδρεναλίνης, χαρακτηριστικά που κάνουν τις διοργανώσεις του ΣΙΣΑ μοναδικές.

Το ράλι θα ξεκινήσει από το Ολυμπιακό Στάδιο και θα διατρέξει διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας που χάραξαν την αγωνιστική ιστορία της χώρας μας.  Το Σάββατο 1/4 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου σκέλους από την Αγορά του Ολυμπιακού Σταδίου με ελεύθερη διαδρομή προς τη Λειβαδιά.

Τις ειδικές διαδρομές θα ανοίξουν τα Τζιμέικα και θα ακολουθήσουν Μόδι, Καλλίδρομος και Ξυλικοί, Χάνι Ζαγκανά, Πανουργιάς, Συκέα, Κάλλιο, Πενταγιοί και Αρτοτίνα, ενώ η διαδρομή οδηγεί τα πληρώματα στη Γραμμένη Οξιά για ανασυγκρότηση. Ανάποδη Αρτοτίνα, Πενταγιοί, Κόκκινο και Αγία Ευθυμία θα φέρουν τους αγωνιζόμενους στην Ιτέα, όπου μετά από τα 330 αγωνιστικά χιλιόμετρα θα ακολουθήσει διανυκτέρευση.

Την Κυριακή 2/4 θα γίνει η εκκίνηση της δεύτερης μέρας από τη μαρίνα της Ιτέας με κατεύθυνση προς Προσήλιο, Βίνιανη, «51», Πανουργιά, Στρώμη και Αθανάσιο Διάκο για ανασυγκρότηση. Το τελευταίο σκέλος θα κλείσει με Καστριώτισα, Πυρά, Καλοσκοπή, Οινοχώρι, Χάνι Ζαγκανά, Σουβάλα και Δαδί.

Με τη συμπλήρωση 560 αγωνιστικών χιλιομέτρων ο τερματισμός θα γίνει στην Αμφίκλεια και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή επάθλων.

Σημειώνεται ότι η ΦΙΟ διαθέτει έμπειρα πληρώματα που συμμετέχουν σε πολλές και ποικίλες διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, που αφορούν το κλασικό όχημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.