Στο Cosmote TV και ο Παναθηναϊκός

Σε συμφωνία με την Cosmote TV, για τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Α1, φέρεται να ήρθε ο Παναθηναϊκός.

Μετά τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οι «πράσινοι» εντάσσονται και αυτοί κάτω από την τηλεοπτική στέγη του συνδρομητικού καναλιού, όπως τουλάχιστον προέκυψε μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ. Όλα δείχνουν, ότι η ΕΡΤ θα μεταδίδει τα ματς των υπόλοιπων 11 ομάδων, χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Το τριφύλλι έκανε αποδεκτή την πρόταση του 1.3 εκ. ευρώ που κατέθεσε το κανάλι κι από τη νέα σεζόν οι εντός έδρας αγώνες των νταμπλούχων Ελλάδας θα μεταδίδονται από την Cosmote, όπως και αυτοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Στην ενημέρωση που έκανε κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΕΣΑΚΕ είχε κάνει συναντήσεις με τη NOVA, την Cosmote TV, αλλά και δύο φορές με την ΕΡΤ για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των 12 ΚΑΕ, αφού ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είχαν ήδη συμφωνήσει με την Cosmote μέχρι το 2019.

Παραδέχθηκε ότι έγιναν συνομιλίες και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία βρισκόταν σε συζητήσεις με το συνδρομητικό κανάλι και ουσιαστικά οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια (ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές).

Οι υπόλοιπες 11 ομάδες του πρωταθλήματος, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να βρουν… καταφύγιο στη δημόσια τηλεόραση, καθώς δεν αποκλείεται να άνοιξε «χώρος» από τον Παναθηναϊκό για τους υπόλοιπους, με την ΕΡΤ να μοιάζει με μονόδρομο. Καμία συμφωνία δεν υπάρχει προς το παρόν, καθώς ο ΕΣΑΚΕ προσπαθεί να εξασφαλίσει ένα καλό οικονομικό deal, που θα ικανοποιήσει τις ομάδες.

Όπως τόνισε και ο Γαλατσόπουλος «το θέμα δεν έχει προχωρήσει ακόμα όσο θα θέλαμε, καθώς υπάρχει ανοιχτή εκκρεμότητα στην ΕΡΤ και για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.»

Να υπενθυμιστεί ότι πέρυσι τα ματς της Α1 καλύπτονταν τηλεοπτικά από την Cosmote TV και τη NOVA.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.