Στο Διαιτητικό για την άνοδο στη Super League 2

Στην πενταμελή σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ θα βρεθούν αύριο Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου εκπρόσωποι των Κοζάνης, Μ. Αλέξανδρου Ημαθίας και Λευκίμμης, στρεφόμενοι κατά του Μακεδονικού για το θέμα της ανόδου στη Super League 2 από τη Γ’ Εθνική,  και που θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι με τον αριθμό των ομάδων στη Super League 2.

Τα σενάρια που φέρουν ακόμη και όλους τους πρωταθλητές των ομίλων της περσινής Γ’ Εθνικής να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου δεν έχουν κοπάσει, αντίθετα ενισχύονται καθημερινά, και ενώ έχει ήδη προκύψει πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με μοναδικό κενό την… ομάδα Α’, την οποία η διοργανώτρια Αρχή περιμένει από την ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι και ο Αγροτικός Αστέρας έχει εμπλακεί στην υπόθεση…

Σύμφωνα με το πινάκιο, στις 17:30 αύριο Τρίτη συζητούνται τα εξής θέματα:

  1. Προσφυγή του σωματείου Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ κατά της από 02/08/2022 απόφασης της ΕΕ/ΕΠΟ (εξ αναβολής)
  2. Πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ υπέρ της ΕΠΟ και κατά της προσφυγής του σωματείου Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ κατά της από 02/08/2022 απόφασης της ΕΕ/ΕΠΟ (εξ αναβολής)
  3. Προσφυγή του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ κατά της 30/02-08-2022 απόφασης της ΕΕ/ΕΠΟ (εξ αναβολής)
  4. Πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ υπέρ της ΕΠΟ και κατά του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ κατά της 30/02-08-2022 απόφασης της ΕΕ/ΕΠΟ (εξ αναβολής).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.