Στο ΔΣ της SL2-FL o Σωτήρης Μαυρονάσιος

Νέα πρόσωπα προστίθενται στο ΔΣ της Ένωσης Super League 2-Football League, όπως προκύπτει από τις αλλαγές που έγιναν στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, προ της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου και αντιπροέδρων, με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον να έχει εκπρόσωπο στο συμβούλιο.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Συνεταιρισμού, ο Σωτήρης Μαυρονάσιος θα είναι μέλος του ΔΣ, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να εντάσσεται σ’ αυτό μαζί με τους εκπροσώπους της Βέροιας και του Απόλλωνα Πόντου, ενώ ο Λεωνίδας Λεουτσάκος παραμένει στην προεδρία της Ένωσης.

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, Πρόεδρος εξελέγη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, Α’ Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Τουτζάρης (ΠΑΕ Εργοτέλης) και Β’ Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Σταμούλης (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου).

Προηγήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League, τα μέλη της οποίας εξέλεξαν ομόφωνα ως εκπροσώπους τους στο δ.σ. της Λίγκας τους κ.κ. Σωτήρη Μαυρονάσιο (ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Χρίστο Μπίκα (ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια), Χαράλαμπο Σταμούλη (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ψηφοφορία δεν συμμετείχε η πλευρά της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.