Στο επιτελείο της Ομοσπονδίας TKD ο Δημήτρης Τόρης του Νικόμαχου Βόλου

Για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον αθλητικό σύλλογο Tae Kwon Do «Νικόμαχος» Βόλου για το γεγονός ότι ο προπονητής του, Δημήτρης Τόρης συμπεριλαμβάνεται στο επιτελείο της ελληνικής ομοσπονδίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία από τις 2 έως και τις 7 Αυγούστου, με τον Νικόμαχο Βόλου να κάνει λόγο για μεγάλη τιμή, χαρά και υπερηφάνεια για την κλήση του Δημήτρη Τόρη από την ομοσπονδία στο προπονητικό επιτελείο που θα είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν αθλητές εθνικών ομάδων από 140 χώρες και συνολικά 1400 άτομα, παράγοντες, προπονητές και αθλητές, το οποίο αναφέρεται ότι θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει παγκοσμίως.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Νικόμαχος Βόλου σημειώνει: «Η ελληνική ομοσπονδία ΤKD θα στείλει πλήρη ομάδα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η αποστολή θα βρίσκεται στη Βουλγαρία μια ημέρα πριν την διοργάνωση για τον απαραίτητο εγκλιματισμό. Ο pρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου εύχονται καλή δύναμη και επιτυχία σε όλη την ομάδα που θα βρίσκεται εκεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.