Στο Europa League o Oλυμπιακός με 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα!

Τη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς μετά το τελικό 1-0 τερμάτισε τρίτος στον όμιλό του και πήρε το εισιτήριο για το Europa League, συνεχίζοντας έτσι την πορεία του στην Ευρώπη.

Οι ευκαιρίες ήταν συνεχείς για τις δύο ομάδες, ενώ στο 41′ ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε πέναλτι, όταν ο Γκιγιέρμε ανέτρεψε τον Μαρίν, όμως ο Τομανέ που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα!

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μασούρα, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 59′ ο Τσιμίκας έβγαλε τη σέντρα και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Πέναλτι τελικά δόθηκε στον Ολυμπιακό στο 86′ σε χέρι του Ζαντέρ και ο Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0, σκορ που ήταν το τελικό στην αναμέτρηση.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά (61′ Γκερέρο), Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ελ Αραμπί (90′ Μπενζιά), Μασούρας (70′ Λοβέρα).
Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς (82′ Ζαντέρ), Πέτροβιτς, Βουκάνοβιτς (65′ Μποάκι), Ίβανιτς, Ματέο Γκαρσία, Μάριν, Τομανέ (58′ Πάρα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.