Στο Ευρωπαϊκό Παίδων Ταεκβοντό ο Φραδέλος του Νικόμαχου

Μεγάλη τιμή και καταξίωση για τον Φραδέλο Χρήστο και για τον σύλλογο του Νικόμαχο Βόλου η συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων, που θα γίνει στην Ισπανία από τις 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου και είναι διοργάνωση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Περίπου 700 αθλητές από 35 χώρες της Ευρώπης θα δώσουν το παρών σε μια διοργάνωση, η οποία θα έχει τους καλύτερους αθλητές στις ηλικίες 11 με 14 ετών. Να σημειωθεί εδώ ότι συμμετέχουν  Εθνικές ομάδες αλλά και αθλητές που προκρίθηκαν από κορυφαίες βαθμολογούμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επίσης να αναφερθεί πως για να κατακτήσει κάποιος μετάλλιο, θα πρέπει να κερδίσει 3-4 αγώνες, οπότε είναι απολύτως κατανοητός ο βαθμός δυσκολίας για όλους, ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιος αθλητές  Εθνικών Ομάδων.

Ο Φραδέλος Χρήστος αγωνίζεται στα -61 κιλά παίδων και προπονείται εντατικά τον τελευταίο καιρό με τους προπονητές του Τόρη Δημήτρη και Παύλο, με σκοπό ένα καλό αποτέλεσμα. Η κατηγορία του είναι πολύ δύσκολη και συναρπαστική και έχει συνολικά 30 αθλητές.

«Μεγάλη μου χαρά και τιμή να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Ελλάδας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και να εκπροσωπώ τον σύλλογο μου και την πόλη μου», δήλωσε ενθουσιασμένος ο αθλητής Φραδέλος Χρήστος…

Το Δ.Σ. και όλοι οι φίλοι του αθλήματος εύχονται το καλύτερο στον αθλητή. Ευτύχημα για τον σύλλογο είναι πως έπειτα από την κατάκτηση της 2ης θέσης Πανελλαδικά στο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων, έχουν προκριθεί δύο αθλητές του στην Εθνική Ομάδα και επίσης έχει ήδη εξασφαλιστεί η πρόκριση της αθλήτριας Ζαχαράκη Μαριτίνας για το 2019 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.