Στο γήπεδο της Αγίας Άννας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Πέμπτης 27/05 τους αθλητές της σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας, όταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς – και πρώην Αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρέθηκε στα γήπεδα της Σχολής για να παίξει με τα παιδιά του στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club.

Με τον πεθερό του Βαγγέλη Σταμουλάκη και τα δύο παιδιά του, επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, τη σχολή ποδοσφαίρου «Αγία Άννα», προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους ιδιοκτήτες και τα στελέχη της Σχολής, καθώς και σε προπονητές και αθλούμενους.

Όπως αναφέρει και η διοίκηση της Αγίας Άννας στην ανακοίνωσή της: «Προσιτός, ανθρώπινος, φιλικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, χάρηκε για την ζεστή υποδοχή όλων, απόλαυσε το παιχνίδι με τα παιδιά του και δέχτηκε πολύ πρόθυμα να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει με αθλητές και προπονητές της σχολής.

Αθλητές σαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο κοσμούν με την παρουσία τους τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρούς αθλητές».