Στο γήπεδο του Σαρακηνού η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου

Με Ασπρόπυργο εκτίει και ο Φαζός

Η βροχή ταλαιπώρησε αρκετά σήμερα τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο δεν το έβαλαν κάτως οπότε η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΟ Τρίγλιας, την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι συνθήκες σίγουρα δεν ήταν ιδανικές, με την προετοιμασία να συνεχίζεται υπό βροχή, και με το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης να επιλέγουν το γήπεδο του Σαρακηνού στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Βόλου που διαθέτει πλαστικό τάπητα για τη σημερινή προπόνηση. «Έχουμε ένα θέμα με τον καιρό αλλά θα βρούμε λύση» τόνιζε ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος, λύση που θα χρειαστεί ίσως μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή αν οι καιρικές συνθήκες είναι οι ίδιες ή αν έχει επιβαρυνθεί το προπονητικό γήπεδο της ομάδας από την έντονη βροχόπτωση.

Πάντως το γήπεδο του Σαρακηνού ήταν αυτό που χρειαζόταν για την προπόνηση υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφού μόλις στα τέλη Νοέμβρη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης πλαστικού τάπητα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου έφτασε τις 173.600 ευρώ. Αντικείμενο του έργου ήταν η προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στo πλαίσιo της απαιτούμενης αναβάθμισης του γηπέδου.

Συγκρατημένη αισιοδοξία
Οι τόνοι από εκεί και περα στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» παραμένουν χαμηλοί γιατί παγίδες πάντα υπάρχουν και η υπεραισιοδοξία μπορεί να κοστίσει. Για να έχει αντίκρυσμα η εκτός έδρας επικράτηση επί του Αιγάλεω θα πρέπει να έρθει και η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην Τρίγλια. Στραβοπατήματα εντός έδρας δεν συγχωρούνται εύκολα όσον αφορά τη βαθμολογική κατάταξη, με τον Ολυμπιακό Βόλου να θέλει να κλείσει και άλλο την ψαλίδα από την κορυφή.

Όλοι διαθέσιμοι
Το ευχάριστο είναι ότι τραυματισμοί δεν υπάρχουν, αφού και ο Ράντι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο παιχνίδι μεε το Αιγάλεω.

Οι… κιτρινισμένοι τώρα, είναι ένα σημαντικό θέμα για το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου, με τον προγραμματισμό για το πότε θα απουσιάσουν οι παίκτες που έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες να έχει ήδη γίνει. Όπως αναφερόταν και χθες, ο Στέλιος Πόζογλου θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στην εκτός έδρας αναμέτρηση παιχνίδι με την Καβάλα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Από την άλλη κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν και οι Λάσκαρης και Φαζός, με τους δύο ποδοσφαιριστές να εκτίουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο την 14η αγωνιστική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.