Στο γήπεδό του τη νέα σεζόν ο Μαγνησιακός, που πήρε Χρυσάνθη και Σατελιάν

Ο Μαγνησιακός έμεινε τη σεζόν που τελείωσε μακριά από τις πρώτες θέσεις στη Β’ ΕΠΣΘ, αλλά για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται η ιστορική ομάδα του Βόλου θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους μέσα από τη δημιουργία ενός ικανότατου ρόστερ, που θα συνδυάζει εμπειρία, αλλά και τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών, στους οποίους σκοπός είναι να δοθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής. Εξάλλου, ο Νέος Μαγνησιακός δε δήλωσε συμμετοχή, καθώς δύο ομάδες υπό τη σκέπη του ίδιου συλλόγου δε θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία, κι έτσι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα παίξουν στον Μαγνησιακό.

Στον πάγκο παρέμεινε ο Βαγγέλης Τάχος (φωτό), που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Κασιούρα, ενώ τεχνικός διευθυντής είναι ο Παναγιώτης Ζορδομπάς. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση του Στέλιου Χρυσάνθη από τη Σκόπελο και του Δημήτρη Σατελιάν από την Ακρόπολη, ενώ έπονται κι άλλες. Συγκεκριμένα, μόνο τα τυπικά απομένουν για τους Μπέικο (θα είναι θεωρητικά ο δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Μιχαλόπουλο), Πάσχο και Παναγιωτόπουλο, παίκτες την περασμένη χρονιά του Πηλέα, ενώ έχουν συμφωνήσει και μετέχουν στις προπονήσεις τρεις πολύ έμπειροι παίκτες, ένας αμυντικός, ένας ανασταλτικός χαφ και ένας φορ, που αγωνίστηκαν σε ομάδα που πρωταγωνίστησε στη Β’ Τοπική. Και γι’ αυτούς απομένει μόνο η επισημοποίηση της απόκτησής τους.

Στον Μαγνησιακό θεωρούν πολύ σημαντικό να παίζει η ομάδα στο γήπεδό της, που το έχει στερηθεί και γι’ αυτό αναμένουν με αγωνία άπαντες να τελειώσουν οι εργασίες στο δεύτερο γήπεδο του συλλόγου, που θα γίνει πλαστικό με χρήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε να αγωνιστούν σ’ αυτό, όπως έχουν αποφασίσει, μεγαλώνοντας ελαφρώς τις διαστάσεις του, ενώ στο διπλανό γήπεδο, που θα θα παραμείνει με φυσικό χλοοτάπητα, γίνεται τώρα η προετοιμασία.

Τα φιλικά

Ο Μαγνησιακός, που ξεκίνησε προετοιμασία από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 11 του μηνός με την Α.Ε. Διμηνίου, μάλλον στο γήπεδο του Σαρακηνού, ενώ θα ακολουθήσουν τεστ με Μικροθήβες στις 14/8, Α.Ε. 2002 στις 19/8, Άνθιμο Γαζή στις 22/8, Νέους Αγίας Άννας στις 26/8, Πηλέα στις 28/8, Απόλλωνα Καναλίων στις 2/9 και Ιάσονα Άλλης Μεριάς στις 5/9.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.