Στο ίδιο μήκος κύματος Βόκολος και Βεργέτης καταδίκασαν την ένταση στις κερκίδες (video)!

Η ένταση και τα επεισόδια αποτέλεσαν βασικό σημείο των τοποθετήσεων του Στάικου Βεργέτη και του Λεωνίδα Βόκολου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, με τους δύο προπονητές να καλούν τον καθένα να συνειδητοποιήσει τι γίνεται στην πόλη και πώς μπορούν τα πράγματα ν’ αλλάξουν.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Νίκης Βόλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα είχαμε ένα ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης και πριν αναφερθώ στα αγωνιστικά θα ήθελα να πω το εξής: Υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό μια αντιπαλότητα μεταξύ δύο σωματείων. Στην κερκίδα νέα παιδιά με λύσσα να χτυπιούνται. Παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη. Παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη, σε μια όμορφη πόλη. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Βόλος. Ο καθένας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει την ομάδα που θέλει 100%, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε να ηρεμήσει λίγο αυτή η αντιπαλότητα. Ίσα ίσα βλέπω από γενιά σε γενιά όλο και αυξάνεται. Απλά το θέτω σαν προβληματισμό για όλους τους ανθρώπους που ζουν εδώ, οι πατεράδες να μιλήσουν στα παιδιά τους, οι δάσκαλοι στο σχολείο… Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει καλύτερο. Αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει καθόλου»…

Ο Λεωνίδα Βόκολος συμφώνησε απόλυτα με τον Στάικο Βεργέτη για να σημειώσει: «Είναι πολύ άσχημο και λυπηρό, παιδιά της ίδιας γειτονιάς, παιδιά του ίδιου σχολείου, νέα παιδιά να σκοτώνονται για μία ομάδα και να αλληλοχτυπιούνται. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Ο καθένας από το μέρος του και από το μερίδιο που μπορεί να επηρεάσει αυτό το πράγμα να σταματήσει. Είναι ωραίο να υπάρχει η ευγενής αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων, αλλά όταν ξεφεύγει από τα όρια νομίζω ότι είναι λυπηρό και είναι πάρα πολύ άσχημο».

Δείτε αναλυτικά το βίντεο της συνέντευξης Τύπου, όπου μίλησαν οι Στάικος Βεργέτης, Λεωνίδας Βόκολος, Λούκας Γκαρσία και Αντώνης Τσιάρας, με το «Magnesiasports» να καταγράφει το σύνολο των δηλώσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.