Στο Καραϊσκάκη η ρεβάνς με την Κροατία

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί η ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης με την Κροατία (12/11) για τους τελικούς του Μουντιάλ 2018.

Με απόφαση της ΕΠΟ ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην έδρα όπου η Εθνική ομάδα έδωσε όλα τα ματς των προκριματικών, ενώ αυτό που μένει να αποφασιστεί από την FIFA είναι εάν οι Κροάτες θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους επί ελληνικού εδάφους.

Η ομοσπονδία δήλωσε στην FIFA το φαληρικό γήπεδο για το δεύτερο ματς με την «Χρβάτσκα» στις 12 Νοεμβρίου (21:45), δίδοντας έτσι οριστικό τέλος στην φημολογία των τελευταίων ημερών για αλλαγή έδρας της Εθνικής, με το Καυτανζόγλειο να ήταν ένα από τα γήπεδα που είχαν ακουστεί.

Μένει, πλέον, η ετυμηγορία της παγκόσμιας συνομοσπονδίας για το αν θα επιτραπεί η μετακίνηση των φιλάθλων της Κροατίας στην Ελλάδα, κάτι που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Υπάρχει ο φόβος των επεισοδίων και το πιθανότερο είναι πως και τα δύο ματς θα διεξαχθούν μόνο με οπαδούς των γηπεδούχων, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να επισημοποιηθεί και από την FIFA.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.