Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας το Σάββατο το 7ο Βαλκανικό Open Matsui Cup

Το 7ο Βαλκανικό Open Matsui Cup του Δυναμικού Kyokushinkai Karate διοργανώνει στον Βόλο ο αρχηγός-εκπρόσωπος του συστήματος της χώρας μας, κ. Ιωάννης Στεφάνου. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων και Ανδρών-Γυναικών.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με αντιπάλους) και στο δυναμικό Νοκ-Ντάουν Κούμιτε του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Το εν λόγω Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου το Σάββατο 23 Μαρτίου. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10:00 π.μ. και βάσει προγράμματος στις 13:00 μ.μ. θα γίνει η επίσημη τελετή έναρξης με τις βραβεύσεις τόσο των επισήμων προσκεκλημένων όσο και των χορηγών που θα στηρίξουν τη διοργάνωση. Η είσοδος στους αγώνες θα είναι δωρεάν. Στόχος της διοργάνωσης των αγώνων είναι η διάδοση του δυναμικού Knock-Down Kyokushinkai Karate, η απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας των αθλητών μας, ώστε να επιδιώξουν στο μέλλον επιτυχίες σε Πανευρωπαϊκά και Διεθνή πρωταθλήματα καθώς και η προβολή της χώρας μας μέσω του αθλητικού τουρισμού και ιδιαίτερα της όμορφης πόλης του Βόλου.

Το Πρωτάθλημα θα τιμήσουν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι από τον χώρο των αθλητικών οργανισμών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Δημοτικής αρχής που στήριξαν τη διοργάνωση εκ μέρους της πολιτείας.  Οι διοργανωτές των Αγώνων, ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, ο Δήμος Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλούν όλο τον κόσμο να δώσει το παρών, ιδιαίτερα στην Τελετή Έναρξης των αγώνων στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, τιμώντας με την παρουσία τους τόσο την Ελληνική Ομάδα όσο και τις ξένες αποστολές από τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, την Αλβανία, το Μοντενέγκρο, τη Σλοβενία και τη Ρουμανία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.