Στο μικροσκόπιο η επόμενη ημέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Εφόσον υποβιβαστεί στην Α’ ΕΠΣΘ

Δεν μοιάζει ικανός να διεκδικήσει κάτι περισσότερο αγωνιστικά ο Ολυμπιακός Βόλου στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και παραμένει ουραγός μετά και την ισοπαλία 1-1 στην Ελασσόνα απέναντι στον τοπικό ΠΟΕ. Έτσι, ο σύλλογος καλείται ουσιαστικά να προετοιμαστεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα βρει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Α’  ΕΠΣΘ (αν δεν υπάρξουν επιπλέον απρόοπτα), με την κοινοπραξία που έχει εμφανιστεί και δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα, θέλοντας να αναλάβει τον έλεγχο της από την 1η Μαΐου και μετά, να καλείται να κάνει τον σχετικό προγραμματισμό.

Φυσικά… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν,, και κανείς δεν εμποδίζει την όποια κοινοπραξία να κάνει από τώρα συμφωνίες, έστω και αν αναλάβει καθήκοντα από μία συγκεκριμένη ημερομηνία και μετά.. Πάντως, αυτό που έχει προκύψει είναι ένα προσύμφωνο που έχει λάβει ο Ερασιτέχνης, προκειμένου αυτή η κοινοπραξία να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα στελέχη του Ερασιτέχνη μελέτησαν το προσύμφωνο, και επισήμαναν τις αλλαγές που θα ήθελαν να γίνουν σε αυτό, και το επέστρεψε περιμένοντας τη σχετική ανταπόκριση. Μέχρι να κάνει την εμφάνισή της αυτή η ανταπόκριση, εξελίξεις δεν υπάρχουν, αλλά εάν η ομάδα πρόκειται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και να διεκδικήσει χωρίς ερωτηματικά την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες, είναι δεδομένο ότι ο προγραμματισμός θα πρέπει να αρχίσει από τώρα.

Αρχικά θα πρέπει σίγουρα να δει κανείς ποια είναι τα άτομα που αποτελούν αυτή την κοινοπραξία, τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα αλλά και τι θα προσφέρουν. Αγωνιστικά αν εξαιρέσει κανείς τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή (άραγε πόσοι θα παραμείνουν εφόσον υποβιβαστεί η ομάδα; ) ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει προπονητή, και κινείται με υπηρεσιακό δίδυμο τους Σωτήρη Πετσιμέρη και Λευτέρη Φουτρή.

Οι ρόλοι και οι υποχρεώσεις λοιπόν είναι αυτοί που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν σε όλα τα επίπεδα, και από κει και πέρα να γίνουν κινήσεις με φόντο τη νέα χρονιά. Αναλόγως ρόλων και στόχων λοιπόν θα δημιουργηθούν και οι σχετικοί συσχετισμού, ενώ θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η όποια συμφωνία δεν περνάει μόνο από το ΔΣ αλλά από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.