Στο Μητρώο της ΓΓΑ ο Αχιλλέας Αχιλλείου

Mπορεί τα ερασιτεχνικά σωματεία να έχουν τη δυνατότητα πλέον να εγγραφούν στο Μητρώο της ΓΓΑ μέχρι και τον Ιούλιο του 2022, ωστόσο η διοίκηση του Αχιλλέα Αχιλλείου υπερηφανεύεται ότι πλέον έχει ολοκληρώσει πλήρως τις διαδικασίες και συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, η αίτηση είχε υποβληθεί στις 10/6 και εγκρίθηκε την Πέμπτη 2/9 και αφού η διοίκηση της ομάδας έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά.

«Η ομάδα μας και με τη βούλα πλέον βρίσκεται εγγεγραμμένη στα μητρώα της ΓΓΑ , μετά την οριστική υποβολή της που είχε κατατεθεί για επανέλεγχο στις 14/7/2021. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε την πλήρη από κάθε πλευρά και άποψη αίτηση της ομάδας μας, που κατατέθηκε με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά  που απαιτούνταν για την εγγραφή της ομάδας μας στο μητρώο της. Η ομάδα μας πλέον είναι καθ’ όλα νόμιμη και πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού» αναφέρει ο σύλλογος στην τοποθέτησή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.