Στο «Παλατάκι» για την υπέρβαση με ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την έκπληξη που θα τις «ανεβάσει» ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά, θα ταξιδέψουν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη και του Μάριου Μπορίνου θέλει να αφήσει πίσω τις κακές εμφανίσεις της και τις τρεις συνεχόμενες ήττες της, με στόχο να διεκδικήσει το διπλό στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να μη δυσκολέψει τη θέση της, όσον αφορά την παραμονή της.

Μπορεί, βέβαια, ο ΠΑΟΚ να είναι μία ιδιαιτέρως δυνατή ομάδα που έχει θέσει ως στόχο την τετράδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για επιλογή αγώνων, κυνηγώντας πλέον νίκες που μπορούν να θεωρηθούν «εκτός προγράμματος», βάσει της δυναμικότητας και των μπάτζετ των ομάδων.

Η εβδομάδα που διανύουμε δεν ήταν και η καλύτερη στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων, με την έλλειψη ψυχολογίας να είναι εμφανής ανάμεσα στις παίκτριες της ομάδας, οι οποίες δεν απέδωσαν καλά κόντρα στις συνδιεκδικήτριες της παραμονής στην Α1, Εσπερίδες Καλλιθέας, από τις οποίες ηττήθηκαν με σκορ 52-42.

Στόχος των ιθυνόντων της ομάδας είναι η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού να διορθωθεί, με σκοπό να κερδίσει κάποια εκ των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν για τις Βολιώτισσες ως τις γιορτές των Χριστουγέννων, ώστε να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και ανεβασμένη ψυχολογία.

Βέβαια, η βελτίωση της συνολική επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί, μέσω της βελτίωσης ορισμένων κοριτσιών ατομικά, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του magnesiasports, στους ιθύνοντες του τμήματος υπάρχει δυσαρέσκεια για 1-2 μπασκετμπολίστριες, με το θέμα αντικατάστασής τους μέσα στη χρονιά να έχει ήδη πέσει στο τραπέζι. Βέβαια, οι προπονητές και οι διοικούντες της ομάδας δε θα βιαστούν να πάρουν αποφάσεις, επιθυμώντας να δώσουν περαιτέρω χρόνο σε ορισμένα κορίτσια να δείξουν τον καλό τους εαυτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, μοναδικό ερώτημα αποτελεί η Ζέρβα, η οποία αγωνίστηκε με ένεση στο ματς της Καλλιθέας την περασμένη Κυριακή και δεν είναι σίγουρο αν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς αν τελικά το κάνει, ενδέχεται να περάσει ξανά από την ίδια διαδικασία, για να παίξει. Μικροενοχλήσεις αντιμετωπίζουν Γαλιατσάτου και Ταντουρόφσκα, οι οποίες, όμως, δεν πρόκειται να στερήσουν τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή στις 14.00.

Α1 Γυναικών/6η αγωνιστική

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Αγ. Δημητρίου (Π) 14.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Νίκη Λευκάδας

Νάστος-Μαγκαφάς (Κασαπίδης)

Ν. Σμύρνης 13.00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Φραγκούλη-Γαρίνη (Ευστρατίου)

Δ. Καλτσάς 14.30 Αθηναϊκός-Παναθλητικός

Τσάτσης-Φάκαρος (Ζώης)

Γ. Γεννηματάς 13.00 Πρωτέας Β.-Εσπερίδες

Μηλαπίδης-Σιδέρης (Ηπιώτης)

Π. Νικολαϊδης 14.00 Φάρος Κερατσινίου-Ολυμπιακός

Κάρδαρης-Γιακείμη (Ντάβαρης)

ΠΑΟΚ 14.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Β.

Ταρενίδης Κ.-Παπανικολάου Γ. (Σακελαρίου)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.