Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων ο ΝΟΒ-Α

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων Αποστάσεων στα Άσπρα Σπίτια της Βοιωτίας το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Ο ΝΟΒ-Α συμμετείχε με τους Αγαθό Κυριαζή, Λαθουρά Γεώργιο, Τριανταφυλλίδη Στέφανο, Σφέτσα Δημήτριο και Τακτικό Άγγελο, στα 5 χιλιόμετρα στην κατηγορία Παίδων.

Οι αθλητές του ΝΟΒ-Α πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην παρθενική τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water. Στη συνέχεια εκπροσώπησαν την ομάδα 2 Masters, η Μαλιτσίδου Ελένη η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1.250 μέτρα και ο Παπουτσής Αλέξανδρος, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στα 2.500 μέτρα.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η αθλήτρια του ΝΟΒ-Α Τριανταφυλλίδη Μαρίνα συμμετείχε στα 10 χιλιόμετρα στην κατηγορία Νέων Γυναικών η οποία κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Σύμφωνα με τον σύλλογο: «Η ομάδα του ΝΟΒ-Α κατέβαλε μεγάλη Προσπάθεια και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη για τις παραπάνω επιτυχίες. Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν όλους τους αθλητές, τους εφόρους της κολύμβησης και τους προπονητές και τους εύχονται καλή συνέχεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.