Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων ο ΝΟΒ-Α

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων Αποστάσεων στα Άσπρα Σπίτια της Βοιωτίας το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Ο ΝΟΒ-Α συμμετείχε με τους Αγαθό Κυριαζή, Λαθουρά Γεώργιο, Τριανταφυλλίδη Στέφανο, Σφέτσα Δημήτριο και Τακτικό Άγγελο, στα 5 χιλιόμετρα στην κατηγορία Παίδων.

Οι αθλητές του ΝΟΒ-Α πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην παρθενική τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water. Στη συνέχεια εκπροσώπησαν την ομάδα 2 Masters, η Μαλιτσίδου Ελένη η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1.250 μέτρα και ο Παπουτσής Αλέξανδρος, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στα 2.500 μέτρα.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η αθλήτρια του ΝΟΒ-Α Τριανταφυλλίδη Μαρίνα συμμετείχε στα 10 χιλιόμετρα στην κατηγορία Νέων Γυναικών η οποία κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Σύμφωνα με τον σύλλογο: «Η ομάδα του ΝΟΒ-Α κατέβαλε μεγάλη Προσπάθεια και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη για τις παραπάνω επιτυχίες. Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν όλους τους αθλητές, τους εφόρους της κολύμβησης και τους προπονητές και τους εύχονται καλή συνέχεια».