Στο «Παντελής Μαγουλάς» η προπόνηση της Νίκης

Στο «Παντελής Μαγουλάς» πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της Νίκης Βόλου, με φόντο και το φιλικό της Κυριακής στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης, και με την ΠΑΕ να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την προετοιμασία της ομάδας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα με κατοχές σε μικρούς χώρους και διεκδίκηση της μπάλας, αλλά και αρκετό διπλό, σχεδόν σε όλο το γήπεδο, με έμφαση στην τακτική… «Πολλές φορές ο Στάικος Βεργέτης σταμάτησε την προπόνηση, καθοδηγώντας τους ποδοσφαιριστές, τόσο αμυντικά, όσο κι επιθετικά» όπως επισημαίνεται, ενώ στο τέλος ακολούθησαν ασκήσεις ατομικής τεχνικής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές,  από τον Στάικο Βεργέτη για κάποια ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα πήραν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων και τον Ροχάνο και Μπιτσάκου, που δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εκτός όμως έμεινε ο Μανώλης Αλιατίδης που δείχνει να είναι πολύ καλύτερα μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, αν και πονάει κάπως. Ωστόσο δεν κουτσαίνει και μαζί με τον Σωτήρη Μπαλάφα αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.