Στο Πανθεσσαλικό και η Εθνική Γυναικών

Για αγώνα προκριματικών Μουντιάλ με αντίπαλο την Ουαλία

O Bόλος και το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ήρθαν για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Παρασκευής 22/07, καθώς ανακοινώθηκε η απόφασή της στο συγκεκριμένο στάδιο να διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρων των Εθνικών Γυναικών Ελλάδας-Ουαλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της πρώτη συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

• Εξέλεξε τον κ. Μάνο Γαβριηλίδη στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, με 10 ψήφους υπέρ και ένα λευκό επί 11 ψηφισάντων.
• Όρισε ως πρόεδρο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τον ε.τ. Αρεοπαγίτη κ. Κωνσταντίνο Παναρίτη.
• Όρισε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών για τον αγώνα με την Ουαλία στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 για τα προκριματικά του Mundial Γυναικών.
• Αποφάσισε ότι οι αγώνες του 2ου ομίλου του τουρνουά Νεανίδων, UEFA European Under-19 Championship 2022/23 στις 4, 7 και 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και το Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου. Στον 2ο όμιλο συμμετέχουν οι Ελλάδα, Σουηδία, Ολλανδία και Τουρκία.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάντεμπεργκ ενημέρωσε μέσω τηλεδιάσκεψης για τον κανονισμό διαιτησίας 2022-2023.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα φιλοξενήσει σύντομα και την Εθνική Ανδρών και πάλι, για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.