Στο πλευρό του Άλλου Ανθρώπου οι «Φενταγίν»

Mετά τον Σύνδεσμο των Πανθήρων, και οι «Φενταγίν» του Ατρομήτου έδειξαν την αλληλεγγύη και τη στήριξη σε ανθρώπους που ειδικότερα αυτή την περίοδο έχουν πολύ μεγαλύτερες ανάγκες.

Αγοράζοντας φαγητό και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης, οι «Fentagin» έδωσαν μια χείρα βοηθείας στην αυτοδιαχειριζόμενη δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος» ενώ καλούν όσους άλλους μπορούν να βοηθήσουν, να μην διστάσουν να το κάνουν.

Αναλυτικά:

«Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, ο σύνδεσμος επέλεξε -οπως έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν- να βοηθήσει όσους δεν ανήκουν στην κατηγορία των «ευνοημένων», όσους δεν έχουν δεδομένο ένα πιάτο φαγητό ή ακόμα και στέγη.

Σε αυτό το πλαίσιο, της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, αγοράσαμε και μεταφέραμε στην αυτοδιαχειριζομενη δομή ο » Άλλος άνθρωπος» τρόφιμα και προϊόντα από τη μεγάλη λίστα όσων έχουν ανάγκη καθημερινά.

Όσοι θέλουν είτε να βοηθήσουν, είτε να βρουν ενα πιάτο ζεστό φαγητό, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη σελίδα » Ο Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους» και να καλέσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας. Να ζήσουν οι οπαδοί. Η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι πάντα το όπλο μας».

Τουλάχιστον «Πάνθηρες» και «Φενταγίν» έδειξαν σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες ότι οι οπαδοί δεν είναι για να πλακώνονται επί των κερκίδων ή εκτός γηπέδων με ραντεβού θανάτου, αλλά ότι ο Αθλητισμός υπάρχει για να ενώνει, στα εύκολα και στα δύσκολα. Αν και πολλοί δεν λένε να το καταλάβουν ακόμη. Ίσως και να μην είναι σε θέση…