Στο προαύλιο των Αγίων Αναργύρων θα κάνει τη φιέστα της η Δάφνη

Screenshot
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ως ομάδα των Αγίων Αναργύρων η Δάφνη θα διοργανώσει τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ στο προαύλιο της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων το Σάββατο 23/5 στις 19.00. Η ΕΠΣΘ από τη μεριά της θα στείλει εκπρόσωπο, για να κάνει την απονομή σ’ αυτήν την ξεχώριστη εκδήλωση, στην οποία η ομάδα συνδέεται με την τοπική κοινωνία.

Η ανακοίνωση:«Ο Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ 1951 καλεί όλον τον κόσμο της συνοικίας μας να δώσει το «παρών» στη μεγάλη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο στις 23/5 και ώρα 19:00, στο προαύλιο της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων, η ομάδα της γειτονιάς μας σηκώνει την κούπα και γράφει μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Μια χρονιά γεμάτη κόπο, πίστη, ένταση και συγκινήσεις φτάνει στην πιο όμορφη στιγμή της… εκεί όπου όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, θα γιορτάσουμε αυτό που πετύχαμε.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθούν απονομές και βραβεύσεις ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και στήριξαν την προσπάθεια αυτή από την πρώτη ημέρα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γιορτή με φαγητό, ποτό και μουσική για όλον τον κόσμο.

Η Δάφνη ήταν, είναι και θα είναι η γειτονιά μας.

Και το Σάββατο… η γειτονιά γιορτάζει».

Screenshot

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.