Στο προσκήνιο και  πάλι ο ΑΟΑΛ!

Η νέα χρονιά έφερε αλλαγές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, με κάποιους συλλόγους να επαναδραστηριοποιούνται στο τοπικό ποδόσφαιρο, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις συμμετοχής. Στο πλαίσιο αυτό έκανε και πάλι την εμφάνισή του ο ΑΟ Άνω Λεχωνίων, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, ενώ καθήκοντα προπονητή ανέλαβε ήδη ο Αποστόλης Χαλαστάρας.

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο ΑΟΑΛ μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας  επαναλειτουργεί και είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας «Α.Ο. ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ» η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Το Δ.Σ. του ΑΟΑΛ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έχουν βοηθήσει ώστε αυτό το όραμα να γίνει πραγματικότητα και κυρίως τη τοπική κοινότητα των Άνω Λεχωνίων που αγκάλιασε αυτήν τη προσπάθεια και καλεί όλους τη Δευτέρα 03/08/2020 στις 19:00 στο κτήριο «Μουρογιάννειο»  όπου θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αποστολή Χαλαστάρα, ο οποίος θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στο πρώτο της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες» αναφέρει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.