Στο πρώτο ματς Πότσι ο Γ.Σ.Α. πέτυχε σπουδαία φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Λ.

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο Πότσι, ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε με 1-0 στο γήπεδο του τον Απόλλωνα Λάρισας που αγωνίζεται δύο κατηγορίες  παραπάνω, κάτι που δίνει σημαντική αξία στη φιλική νίκη  της ομάδας του Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Ο νεαρός τεχνικός χρησιμοποίησε τον νεοαποκτηθέντα Αργεντινό ως καθαρό εξάρι, έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τους Τσάτσο και Καναβό. Την αμυντική γραμμή μπροστά από τον τερματοφύλακα Φλίγκο αποτέλεσαν οι Λάμπος, Κόκκας, Κυριάκος και Πρόδρομος Κουτσούκης και την επιθετική οι Βαγενάς, Καραγεωργόπουλος και Κοντοβάς. Στο 25′ είχε περάσει στον αγώνα ο Χρηστίδης αντί του Καραγεωργόπουλου, όμως τραυματίστηκε και μπήκε στη θέση του στο 70′ ο Χρήστος Γκάμπας, ενώ ο αδερφός του Δημήτρης είχε μπει στην αρχή του δεύτερου μέρους, με τον Λάμπο να αποχωρεί. Ακόμη τον Καναβό αντικατέστησε ο Γιάννης Κουτσούκης με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης επιτεύχθηκε στο 47′ με τον Βαγενά να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Τσάτσος. Ο σκόρερ είχε ζητήσει πέναλτι στο 28ο λεπτό με τον διαιτητή Θεοχάρη να το αρνείται. 

O Απόλλων Λάρισας στη βασική του ενδεκάδα χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς και υπό δοκιμή παίκτες, όπως ο Καραλούλης, που έχει ανακοινωθεί από τον Αλμυρό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.