Στο πρώτο τους φιλικό Γ.Σ.Α.-Πύρασος 3-2

Πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στον Πύρασο ο Γ.Σ. Αλμυρού

Το φιλικό Γ.Σ. Αλμυρού-Πύρασος ήταν το πρώτο και για τις δύο ομάδες, με τους Αλμυριώτες να επικρατούν στην έδρα τους με 3-2.

Στο 25’ και το 67’ σκόραρε ο στόπερ Βασίλης Σώκος με πλασέ μέσα από την περιοχή σε στημένες φάσεις, ενώ το τρίτο γκολ επετεύχθη από Λαρισαίο παίκτη υπό δοκιμή λίγο πριν το τέλος.

Για τον Πύρασο ο Τσιότρας με πλασέ από το ύψος της περιοχής είχε ισοφαρίσει στο 31’ και προσωρινά είχε κάνει την ανατροπή ο Αλαμάνης στο 62’.

Σε δήλωσή του στο Magnesiasports, ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Χρήστος Καπελιάνης ανάφερε: «Ηταν το πρώτο φιλικό μετά από συνεχόμενες προπονήσεις. Είχαμε καλή εικόνα, αν αναλογιστούμε ότι είναι μία καινούργια ομάδα και δεν υπάρχει ανάλογη ομοιογένεια. Παίρνουμε τα θετικά στοιχεία και πρέπει να εξαλείψουμε τις αδυναμίες που υπάρχουν. Γενικότερα είναι θετικά τα συμπεράσματα».

Από τη μεριά του ο τεχνικός του Πυράσου, Γιάννης Σιαμέτης, τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμη, ενώ είχαμε πολλές απουσίες, γιατί έλειπαν εννιά παίκτες. Μπορώ να πω ότι η εικόνα μας ήταν καλή και δεχθήκαμε ένα τρίτο γκολ από ατομικό λάθος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.