Στο Rally ΔΕΘ ο ΟΜΑΘ

Σε πλήρεις ρυθμούς έχει επανέλθει το πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού με συνεχόμενους αγώνες.Από το rally Δ.Ε.Θ. που προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα rally ασφάλτου αλλάζουμε επιφάνεια και πάμε στο χωμάτινο με το rally Φθιώτιδας που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα rally χώματος. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ξεκινώντας από το rally Δ.Ε.Θ. όπου οι Γιάννης Πλάγος και Άλκης Ρέντης με Honda Civic Type R κέρδισαν τις εντυπώσεις αφού κατάφεραν να τερματίσουν τρίτοι στην γενικοί κατάταξη,δεύτεροι στην κατηγορία F2 και δεύτεροι στην κατηγορία C3 αποτέλεσμα που αποτελεί άθλο μιας και το έμπειρο πρόβλημα αντιμετώπισε από νωρίς πρόβλημα με την υδραυλική υποβοήθηση του τιμονιού κάτι που όχι μόνο έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο τους αλλά και επικίνδυνο.Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και οι Χρήστος Ζαπρούδης και Γιάννης Μόσχος με Citroen Saxo VTS με τον αγώνα τους να αποδεικνύεται εξαιρετικά σύντομο αφού στα πρώτα χιλιόμετρα του αγώνα αναγκάστηκαν σε εγκατάλειψη.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο rally Φθιώτιδας όπου ο Βαγγέλης Μασιάλας θα καθίσει για πρώτη φορά στο κάθισμα του συνοδηγού στην πρώτη του επαφή με χωμάτινο αγώνα.Οδηγός του για την περίσταση θα είναι ο Γιώργος Δήμου με το γνωστό Ford Escort MKII.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Rally Δ.Ε.Θ. και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο στο rally Φθιώτιδας καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.