Στο Rally Φθιώτιδας οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ.

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με μία ανάβαση και ένα rally σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, όπου οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. θα έχουν μεγάλη παρουσία. Έτσι, μετά την ανάβαση της Βλάστης, όπου συμμετείχαν δύο αθλητές του σωματείου, σειρά παίρνει το rally Φθιώτιδας που προσμετράται και στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Ελλάδας, με τρεις αθλητές του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα που θα διεξαχθεί σε ασφάλτινο οδόστρωμα.

Ξεκινάμε από την ανάβαση Βλάστης και τον Μιχάλη Παρασκευά με Suzuki Swift Gti που συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων, καταφέρνοντας να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. και βάζοντας γερές βάσεις για τη συνέχεια. Άτυχος στάθηκε ο Γρηγόρης Κορίνθιος, με Seat Leon Cupra R, αφού το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πρώτο σκέλος δοκιμών αποδείχθηκε δυσεπίλυτο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί την Κυριακή.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο rally Φθιώτιδος και πιο συγκεκριμένα στο ασφάλτινο αγώνα όπου θα συμμετάσχουν στην κατηγορία C6 και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ν2 οι Σταμάτης Μιχαήλ-Διανέλλος Μπαλωτής με Peugeot 106, με το πλήρωμα να στοχεύει στην κορυφή μιας κατηγορίας που αναμένεται να έχει έντονο ανταγωνισμό ποντάροντας στην καλή του προετοιμασία.

Τέλος, ο Άλκης Ρέντης θα συμμετάσχει στην κατηγορία C6 και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Α7, όντας στο δεξί κάθισμα του Γιάννη Πλάγου. Το μικτό πλήρωμα με το Honda Civic Type-R θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον αγώνα της Κρήτης, επαναλαμβάνοντας επιδόσεις, όπως αυτή της πρώτης ειδικής, όταν και σημείωσαν τον τρίτο χρόνο γενικής.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Βλάστης και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο rally Φθιώτιδος καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.