Στο Rally Sprint Μπράλου το ενδιαφέρον για τους αθλητές του ΟΜΑΘ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το πρόγραμμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού μετά τις αναβάσεις σε Ριτσώνα και Φλώρινα ακολουθεί το Σαββατοκύριακο (15-16 Ιουνίου) το rally sprint Μπράλου. Έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία των αθλητών του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας και στις δύο αναβάσεις, εννιά αθλητές θα λάβουν μέρος στον ασφάλτινο αγώνα της Λαμίας.

Στην Ανάβαση Ριτσώνας ο Δημήτρης Μπίκας με Citroen Saxo πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, αφήνοντας πίσω του το άτυχο ντεμπούτο και πραγματοποιώντας πολύ καλούς χρόνους στην πρώτη του εμφάνιση στην πολύ ανταγωνιστική Ν2. Άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Ανάγνου με Citroen Saxo, αφού μπορεί στις δοκιμές να άφησε υποσχέσεις για τα περάσματα του αγώνα, αλλά ένα μηχανικό πρόβλημα δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.

Στην ανάβαση Φλώρινας ο Παναγιώτης Συτζάκης με Suzuki Swift στην πρώτη του εμφάνιση στους ελληνικούς αγώνες κατάφερε να γράψει εξαιρετικούς χρόνους, αψηφώντας άγχος και ζέστη και τερματίζοντας τελικά τρίτος στον πρώτο αγώνα της καριέρας του στην κατηγορία έως1400 κ.εκ.

Στην πολύ ανταγωνιστική 1400-1600 κ.εκ. αγωνίστηκε ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift, τερματίζοντας τρίτος σε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση που τον καθιστά και φέτος διεκδικητή του κυπέλλου. Τέλος ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 συνέχισε να συλλέγει εμπειρίες και να βάζει χιλιόμετρα εξέλιξης στο αυτοκίνητο του, κάνοντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο rally sprint Μπράλου, δεύτερο αγώνα του θεσμού που ακολουθεί το 4ο RallyΑλμυρός 2019. Στην κατηγορία C3 οι Παύλος Μπαξεβανάκης-Γρηγόρης Κορίνθιος με Honda Civic Type-REp3 έδειξαν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και θέλουν να επαναλάβουν τους εξαιρετικούς χρόνους που τους έφεραν στην τρίτη θέση της F2 και δεύτερη της κατηγορίας τους.

Στην κατηγορία C5 οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης- Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo VTS απέδειξαν στον Αλμυρό πως, όταν το αυτοκίνητο δουλεύει, η ταχύτητα τους είναι δεδομένη. Στον Μπράλο σε μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία θέτουν αυτόματα υποψηφιότητα για το βάθρο της κατηγορίας, έχοντας να αντιμετωπίσουν αρκετούς έμπειρους συνδυασμούς.

Στην κατηγορία C6 θα δούμε δύο συμμετοχές, με τους Σταμάτη Μιχαήλ-Διανέλλο Μπαλωτή με Peugeot 106 S16 να θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τον εναρκτήριο αγώνα του κυπέλλου, όπου αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα.

Επανένωση έχουμε για τους Βαγγέλη Μασιάλα-Βασίλη Κεραμάρη με Citroen Saxo VTS, με τον οδηγό να έρχεται ζεστός από την τέταρτη θέση της κατηγορίας και τρίτη της κλάσης του, έχοντας να αντιμετωπίσει μικρό μεν αλλά αρκετό ποιοτικό ανταγωνισμό με το πλήρωμα να θέλει να μαζέψει χιλιόμετρα και εμπειρίες.

Τέλος ένας νέος αθλητής θα κάνει το ντεμπούτο του στον Μπράλο. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντωνούσο που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως συνοδηγός δίπλα στον Κώστα Μυλωνά και το Toyota Corolla KE 30 στην κατηγορία των ιστορικών, σε μία συμμετοχή, που αν βρεθεί γρήγορα η χημεία στο πλήρωμα, τότε αυτόματα θέτουν υποψηφιότητα για την πρώτη θέση.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στις αναβάσεις Ριτσώνας και Φλώρινας και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο rally sprint Μπράλου καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.