“Στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς, σας θέλουμε όλους δίπλα μας”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου για το κρισιμότατο σε ό,τι αφορά την παραμονή παιχνίδι των κυανόλευκων με τη Γέφυρα την Κυριακή (31/3) στις 17.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Σ’ αυτή ζητά απ’ όλους τους φιλάθλους να είναι δίπλα στην ομάδα το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, που έχει χαρακτήρα τελικού, όπως τονίζεται. Αναλυτικά:

“Η Νίκη Βόλου επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει την ισόβαθμη ομάδα του Κ.Σ. Γέφυρας, σε έναν αγώνα που θα έχει τον χαρακτήρα τελικού. Ο αγώνας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας να γεμίσουν για μια ακόμη φορά το Κλειστό και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας, για να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, στον σημαντικότερο ίσως αγώνα της χρονιάς.

Η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν και θα υπάρχει απλά προαιρετική οικονομική ενίσχυση. Στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

-Γενική είσοδος ΔΩΡΕΑΝ (προαιρετική οικονομική ενίσχυση)

-Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.