Στο στόχαστρο του Σ.Π.Π.Μ. όσοι τεχνικοί δανείζουν τα διπλώματά τους

Πως θα κινηθεί νομικά κατά των προπονητών που δανείζουν τα διπλώματά τους σε ομάδες που ο κανονικός τους προπονητής δε διαθέτει το απαιτούμενο πτυχίο, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ Το Δ.Σ. του συνδέσμου μας μετά από τα γεγονότα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, όπως ομάδες να επικοινωνούν με διπλωματούχους προπονητές και να κάνουν δελεαστικές προσφορές, ώστε να δανείσουν τα διπλώματά τους και να μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα χωρίς συνέπειες από την Ε.Π.Σ.Θ., ανακοινώνει στους προπονητές-μέλη του ότι είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον αυτών (προπονητές δανειστές ή γλάστρες), ώστε να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια!

Ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να κινηθούμε εναντίον των προπονητών που δανείζουν τα διπλώματά τους και να τιμωρηθούν με αφαίρεση της κάρτας προπονητή και του διπλώματος ΟΥΕΦΑ που κατέχουν.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που θα βρεθούν ως αντίπαλοι  και οι «προπονητές» (δανειστές) δε βρίσκονται στον αντίπαλο πάγκο να το γράφουν στο φύλλο αγώνος ή ο διαιτητής, ή ο γεν. αρχηγός ή ο αρχηγός της ομάδος ως παρατήρηση)”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.