Στο τεχνικό επιτελείο της Αγριάς ο Άγης Τζούμας

Η Γ’ Εθνική δεν έχει πραγματικά καμία σχέση με την Α1 ΕΣΚΑΘ, και αυτό καλείται ν’ αντιληφθεί και η διοίκηση της Αγριάς, οπότε πέρα από το δυναμικό της ομάδας ενισχύει και το τεχνικό επιτελείο. Στο πλαίσιο αυτό έγινε γνωστό ότι ο Άγης Τζούμας θα είναι άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Γιάννη Στεργιόπουλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Άγης Τζούμας θα συνεχίσει παράλληλα να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην ομάδα της ΑΕΒ Διμηνίου, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με τη διοίκηση της Αγριάς να επισημαίνει την άψογη όπως τη χαρακτηρίζει συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου υποστηρίζει ότι η ομάδα θα βασιστεί στον κορμό που ήδη διαθέτει όσον αφορά το έμψυχο υλικό, ενώ έχουν γίνει επαφές και με κάποιους παίκτες, με το βάρος να πέφτει στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας για την ανάδειξη παράλληλα και ταλέντων. Στόχος παράλληλα δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής.

Συλλυπητήρια σε Πολύμερο

Σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου της Αγριάς με ανακοίνωσή του  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος του ΔΣ Άρη Πολύμερο για τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα του.

«Αιωνία του η μνήμη και κουράγιο στους οικείους του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.