Στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου Μάθα και Ράλλης

Παράλληλα με την παρουσίαση του Ισπανού προπονητή Μάνου Καγιέχα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε και τον άμεσο συνεργάτη του, Τζον Μάθα αλλά και τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Ράλλη, ενώ παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο ο βοηθός Γιάννης Λάλας και ο γυμναστής Δημήτρης Μούρας.

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Μάνου Καγιέχα, έχοντας δουλέψει μαζί του την προηγούμενη χρονιά. Η δουλειά μου έχει να κάνει με την ανάλυση και τη φυσική προετοιμασία των παικτών. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω και να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου για να πάει ψηλότερα. Υπάρχουν καλές συνθήκες για την προετοιμασία των παικτών, και πρόκειται για καλούς παίκτες. Είναι μία πρόκληση και για μένα, έχοντας μία εμπειρία ως παίκτης και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου και είναι μία νέα εμπειρία» σημείωσε ο Μάθα, που έλκει την καταγωγή του από την ίδια περιοχή με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου.

Από την άλλη, ο Γιώργος Ράλλης σημείωσε: «Ερχόμενος στον Ολυμπιακό Βόλου, το πρώτο πράγμα που έχω να κάνω είναι να πάρω την πιστοποίηση και από αύριο κιόλας θα δηλώσω συμμετοχή για να περάσω τη σχετική σχολή. Είναι απαραίτητο εργαλείο που χρησιμεύει πάρα πολύ και μαθαίνεις και πολλά πράγματα. Θα δώσω τα πάντα για τον ολυμπιακό Βόλου, όπως δίνω σε κάθε ομάδα αλλά τώρα υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω. Είναι ιστορική ομάδα και γνωρίζουν όλοι ποιος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, κι εγώ το ίδιο. Θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι μπορώ με τον καλύτερο τρόπο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.